| ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ | |
|
+7fan_de_portirroni Bb_gatita ♥6angelitos♥1corazon♥RBD♥ andrutza_puentita ♥Iulią Mø®ﻉиitą ®ﻉbﻉlđﻉ♥ Francy...!!! ~SiEmPrE UnA PeRrOnItA~ 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
~SiEmPrE UnA PeRrOnItA~ ~AdMiN~
Numarul mesajelor : 3507 Varsta : 28 Reputatie : 1 Puncte : 7792 Data de inscriere : 19/02/2009
Mi PeRfiL Tu NoMbRe: ~Lupita Fernandez~
| Subiect: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Vin Feb 27, 2009 7:16 pm | |
| Personaje.. Maite…O fata tanara care are niste parintzZi foarte bogatzZi…Ea este foarte frumoasa…si este indragostita de un baiat pe nume Levy care locuieste intr`un cartier mai sarac dar ii este rusine sa`i spuna…Ea are 18 any..Este la facultatea de actorie..Ea locuieste impreuna cu parintzZi ei intr`o vila mare in centrul orasului…Are un frate pe nume Poncho! Levy…Este un tanar care duce o viatzZa normala…Locuoeste intr`un apartament intr`un cartier mai sarac..Are 18 any si este la facultatea de actorie impreuna cu Maite…El o adora pe Maite dar la fel ii este rusine sa`i spuna deoarece se teme sa nu`l respinga deoarece stie ca ea este o fata bogata… El locuieste impreuna cu mama lui …tatal lui a murit knd el avea numai 15 any …Lucreaza intr`un atelier de masini… Annye..Este sora lui Levy….Este o fata foarte frumoasa care il simpatizeaza pe fratele lui Mayte…..Poncho.. !! Poncho..Poncho este fratele lui Maite…El este mana dreapta a tatalui sau…Este indragostita de o fata pe nume Dulce ...Are 22 de any ! Dulce..Este o fata care are 20 de any…Ea lucreaza ca avocet intr`o judecata in care Poncho vine foarte des cu tatal sau..!...Ea il simpatizeaza pe Poncho..Locuieste intr`un apartament in centrul orasului..Singura !! Mama si tatal lui Maite si Poncho.. Sunt niste paritzZi extraordinari care ii sustzZin pe May y Poncho in tot ceea ce fac Mama lui Levy…Nu este de accord ca Levy o adora pe Maite….psune ca ea este foarte bogata si ii este teama ca san u`I distruga baiatul…Il iubeste foarte mult! Uker..Este un baiat care o adora pe Annye….Desi este un tanar bogat care lucreaza de la varsta de 15 any…in prezent are 20 de ani el vine in fiecare zi si o i ape Annye ducand`o la scoala….Dar din pacate ea nu`si da seama ca o iubejte fff mult ?:(( Chris….Este un baiat mai tzZacanit caruia ii plak distractzZiile ….Este prietenul cel mai bun a lui Uker..El o iubesjte foarte tare pe verisoara lui Maite…Rocio.. Rocio…Este cea mai buna prietena a lui Mayte…Si`ar da una pentru alta viatzZa….Ea lokuieste in kasa lui Maite de la varsta de 10 any deoarece parintZzi ei au mjurit intr`un acident de masina….Mama ei era sora tatalui lui Maite…Deci cele doua sunt verisoare.. !...Ei ii place de Chris.. ! Alte personaje pe parcurs.. !!: | |
|
| |
Francy...!!! ~V.I.P~
Numarul mesajelor : 1510 Varsta : 31 Reputatie : 1 Puncte : 5909 Data de inscriere : 19/02/2009
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Vin Feb 27, 2009 7:32 pm | |
| | |
|
| |
Numarul mesajelor : 3507 Varsta : 28 Reputatie : 1 Puncte : 7792 Data de inscriere : 19/02/2009
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Vin Feb 27, 2009 10:46 pm | |
| Capitolul 1- Intr`o zi Mayte se intalneste cu Levy la facultate... L-Buna May! M-Buna Levy L-Ce ai mai facut astazi..? Pleaca am2 spree cafeneaua alaturata.. M-Bine pe la facultate am avut un examen..Tu? L-La fel..ai uitath ca sunt cu tinee in grupaa M-Nu da ma gandeam k nu ai ajuns....Jtiu k tu lucrezi..1 L-Ba da... .Am fost in alta sala..! Levy voia sa`i spuna ca o adoraa si in fiekare zi are nevioe de ea ca de aer...Dar dupa ce ii spusese se razgandise... M-Si unde lucrezi? L-Asta conteaza mai putzZin :dgyf: M-Ok L-May trebuie sa`ti spun ceva.. M-Si eu.. L-spune tu prima.. M-Ok.. L-Spunee ! M-Te iubesk!! L-Si eu...!!!! M-Pa trebuie sa plek...A venit tata dupa mine..! L-Pa vb maine.. .. Maite se urca in masina tatalui sau si pleka acasa...In masina nu face nimik decta plangea..La fel si Levy pleca spre casa...Numai la asta se gandea...!! | |
|
| |
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Vin Feb 27, 2009 10:52 pm | |
| A doua zi Maite vorbeste din nou cu Levy... M-Ceaow Levy L-Ceaow May Maite era foarte suparata L-De ce ejti suparatha?...Te`A deranjat ca ti`am zis ca j eu te iubesk nu ..cum ma puteam uita eu la tine....Esti o fataa foartee bogata !! M-NU NU NU NU nu este astaa L-Da ce este.....spune.. M-..La`Ss nu mai conteaza..! Maite se apleaca in jos ....O durea burta....Apoi se ridica si fuge spre casa...Levy alearga dupa ea....Pe drum se intalneste cu Poncho...Care o intreaba pe Maite sora lui: P-Mayte cea i...De ce alergi...De ce te tzzi de burtaa? Levy knd il vede pe Poncho pleaca acas... M-Ponchoo...Te rog du`ma la spital..Te rog ..Nu mai pot... P-Akum...!1 Se urca in masina si pleaca la spital.. | |
|
| |
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Vin Feb 27, 2009 10:54 pm | |
| Va urma!!.. Astept pareri... Sa vad daca mai continui | |
|
| |
♥Iulią Mø®ﻉиitą ®ﻉbﻉlđﻉ♥ ~AdMiN~
Numarul mesajelor : 2038 Varsta : 28 Reputatie : 0 Puncte : 6420 Data de inscriere : 19/02/2009
Mi PeRfiL Tu NoMbRe: Mia Colucci
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Vin Feb 27, 2009 10:58 pm | |
| | |
|
| |
Francy...!!! ~V.I.P~
Numarul mesajelor : 1510 Varsta : 31 Reputatie : 1 Puncte : 5909 Data de inscriere : 19/02/2009
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Sam Feb 28, 2009 10:39 am | |
| | |
|
| |
andrutza_puentita ~StArTiNg~
Numarul mesajelor : 46 Reputatie : 0 Puncte : 5769 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Lun Mar 02, 2009 10:24 am | |
| bebita porfa siguela!!!!imi place la nrbunie poveste | |
|
| |
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Vin Mar 06, 2009 8:23 pm | |
| Capitolul 2 Acasa la Poncho si Maite parintZzi discuta: T-Hei..Copii nu trebuiau sa fie acasa deje? M-Ba da de cateva ore.. Telefonul suna.. T-Alo..! Poncho era la telefon.. P-Tata venitzZi rpd la spitalul mare din Capitala... T-De ce? P-Maite...Sa`r putea sa aiba.... T-Ce spunee..!! P-VenitzZi la spital T-Acum venim..!!!!! Mama si tatal lor pleaca spre spital....Mama copiilor plange tot timpul si il intreaba pe Domn.. M-Ce i s`a intamplat fetei mele T-Nu jtiu...Trebuie sa asteptam..!! Cei doi au ajund la spital.. Tatal il intreaba pe Poncho... T-Ponchito und este Maite? P-Tata...Mama linistitzZiva este inauntru la doctor.. T-Trebuie sa intru..Ce a spus ca poate avea.... P-Pai...Poate avea cancer... M-Ce? T-Ce? | |
|
| |
♥Iulią Mø®ﻉиitą ®ﻉbﻉlđﻉ♥ ~AdMiN~
Numarul mesajelor : 2038 Varsta : 28 Reputatie : 0 Puncte : 6420 Data de inscriere : 19/02/2009
Mi PeRfiL Tu NoMbRe: Mia Colucci
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Vin Mar 06, 2009 8:37 pm | |
| Sooooper!!!Mai pune unul azi :D | |
|
| |
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Sam Mar 07, 2009 1:22 am | |
| - ♥Iulią Mø®ﻉиitą ®ﻉbﻉlđﻉ♥ a scris:
- Sooooper!!!Mai pune unul azi :D
Tre sa fac sa`l punn | |
|
| |
andrutza_puentita ~StArTiNg~
Numarul mesajelor : 46 Reputatie : 0 Puncte : 5769 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Joi Mar 12, 2009 10:23 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Vin Mar 13, 2009 4:34 pm | |
| | |
|
| |
♥6angelitos♥1corazon♥RBD♥ ~ViCe~
Numarul mesajelor : 2290 Varsta : 28 Localizare* : con RBD:X:X Reputatie : -1 Puncte : 7784 Data de inscriere : 11/03/2009
Mi PeRfiL Tu NoMbRe:
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Vin Mar 13, 2009 9:40 pm | |
| next bebita | |
|
| |
Francy...!!! ~V.I.P~
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Mier Mar 18, 2009 1:05 am | |
| | |
|
| |
Bb_gatita ~StArTiNg~
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 28 Reputatie : 0 Puncte : 5754 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Mier Mar 18, 2009 8:45 pm | |
| | |
|
| |
fan_de_portirroni ~StArTiNg~
Numarul mesajelor : 59 Reputatie : 0 Puncte : 5750 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Mar Apr 07, 2009 11:34 am | |
| neeeeeeeeeext porfaaaaaaaaaa | |
|
| |
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Mier Apr 08, 2009 9:06 pm | |
| P-Tata,Mama..LinistitzZiva ink nu se jtie...Trebuie sa vedem analizele.. Mama copiilor lesina.. T-Un doktor va rog...!! Un doctor vine j o baga pe mama copiilor intr`un salon.. Un alt doctor vine la Ponchito j la Tatal lui j le spune.. D.D-VenitzZi un pik va rog...Trebuiee sa va spun ceva..!! P&T -Unde este May??...E binee? D.D -Si,claro,..May este bine. P&T- .. P-Dar ce a avut..?? D.D - O criza de rinichi..Are probleme...Daca doritzZi o putetzzi vedea.. P-Si .Claro..Papa ,ma duk eo:* T-Bien chico:* Poncho merge in salonul unde era Maite.. P-Holla Hermana ..Que pasa??..Te Duele alggo?? M-No Hermano..Akmaa nu ma mai doare..Dar am crezuth k o sa mor.. P-Maite ...Trebuie sa vorbim knd o sa vi akasa.. M-Claro Hermanito | |
|
| |
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Mier Apr 08, 2009 9:14 pm | |
| Episodul 3: Tatal lui Poncho j a lui Maite [Adrian]..Se duce intre timp s`o ia pe sotzZia lui de la o asistenta.. M[Elizabeth]-..adrian...Ce`i k Maite? A-Stai linijtitha draga mea...Maite este bine..Nu a avuth decat o criza de rinichi.. E-Vaii ce binee ...Quero ablar con ea A-Espera un momentho..Ponchito este la Ea.. In salonul unde era Mai.. M-Hermanitho..Despre ce vrei sa vb k Mine. P-Despre Levy.. M-Dios ..Ti`a zis cevaa?? P-No..Perro yo creo k tu lo amas!! M-Hermanito..Asi Es P-Hermanita..Porfa..No puedes ser eso...Ce vor zice mama j cu tathaa??..Tu ai vaz ce sarac este. M-Ms fratzZioare k j tu ma sustzZii!! Pe uja intra doctorul.. D.D-Daca vretzzi o putetzzi Lua aka`s...UitatzZi aij retzZetha P-Si..Como no..Maite imbraca`te.. M-Akma | |
|
| |
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Mier Apr 08, 2009 9:19 pm | |
| Akas la Annye j la Levy.. L-Hermanitha...Poth sa te rog ceva..?? A-Si hermanitho.. L-Ii potzZi spune lui Uker sa`ti ofere un apartament in oras?? A-Queee??? ..Hermanooo que te pasaaa???..Noooo L-Porfaa hermanithaaaa A-Porquee??? L- Saves...Yo..Lo adoro a Maite..Vreaw sa fiu kt mai aproapee de ea..Vreaw sa fiee a meaaaa A-Hermanitho no se...Poathee daca ma combin k Uker...Jtiu k ma iubejthe L-Claro Hermanitthaa!! A-Perro...No se..Jti k mie imi plk pik de Ponchito L-Porfa...O sa`ti plaka j de ?Uker..Estaa guapoo A-bien ...Por Ti L-GrAxxx .Cea mai bo0_na surioaraa din lo0_meee | |
|
| |
*Lavy Loquita* ~LeVeL 2~
Numarul mesajelor : 214 Varsta : 27 Reputatie : 0 Puncte : 5902 Data de inscriere : 18/04/2009
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Sam Apr 18, 2009 5:54 pm | |
| Ce frumoasa e mai vreau mai vreau mai vreau sa vedem cu Poncho si Dulce si altii dabia astept hai NnEeXxTt | |
|
| |
Xx AnNa PeRr0NiTa Xx ~AdMiN 2~
Numarul mesajelor : 503 Varsta : 28 Reputatie : 1 Puncte : 6246 Data de inscriere : 26/02/2009
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Sam Apr 25, 2009 9:16 pm | |
| Ce TaRe Am CiTiT De La CaP PaNa La CoAdA ;)) | |
|
| |
¤•°•Anahi¤•°•Barbie¤•°• ~MoDeRaToR~
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 29 Localizare* : :XxX:..El Mundo De Los Suenos..:XxX: Reputatie : 0 Puncte : 6318 Data de inscriere : 29/03/2009
Mi PeRfiL Tu NoMbRe: BarBie Lo0veS Yo0u..:x!
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Joi Iun 18, 2009 7:53 pm | |
| | |
|
| |
roxana_ccea_perronita ~AdMiN 2~
Numarul mesajelor : 1994 Varsta : 35 Localizare* : brasov Reputatie : 0 Puncte : 7802 Data de inscriere : 04/04/2009
Mi PeRfiL Tu NoMbRe: VICTORIA PAZ
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ Vin Iun 19, 2009 11:38 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ | |
| |
|
| |
| ~IuBiRe InDiFeReNt De PoSiBiLiTaTzZi~ | |
|