~LaS PrInCeSaS LiNdAs~
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~LaS PrInCeSaS LiNdAs~

~*.. Porque amamos a ellos ... Es el amor .... Cómo les va a unirse a nosotros ... Si usted es fan de Las Princesas entrar, registrarse y post .. Somos una familia Únase a nosotros no .. podrá esperar .!!!!!*~  
AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  RanguriRanguri  ConectareConectare  

Stiri "Pe tocurile Evei"

In jos 
AutorMesaj
♥Iulią Mø®ﻉиitą ®ﻉbﻉlđﻉ♥
~AdMiN~
~AdMiN~
♥Iulią Mø®ﻉиitą ®ﻉbﻉlđﻉ♥

feminin Numarul mesajelor : 2038
Varsta : 28
Reputatie : 0
Puncte : 6420
Data de inscriere : 19/02/2009

Mi PeRfiL
Tu NoMbRe: Mia Colucci

Stiri "Pe tocurile Evei" Empty
MesajSubiect: Stiri "Pe tocurile Evei"   Stiri "Pe tocurile Evei" Icon_minitimeJoi Feb 26, 2009 8:59 pm

"Pe tocurile Evei": Povestea unui adevărat macho, nevoit să trăiască precum o femeie

Pe 22 iulie, de la ora 22:30, ACASĂ are loc marea premieră a telenovelei columbiene de mare succes “Pe tocurile Evei ” (En los tacones de Eva)”. De luni până vineri, telespectatorii se vor reîntâlni cu Jorge Enrique Abello, actorul care i-a cucerit în “Betty cea urâtă”. El revine ca protagonist în rolul unui macho nevoit să trăiască precum o femeie pentru a recuceri iubirea vieţii sale.

Rolul din “Pe tocurile Evei” i-a adus lui Jorge Enrique Abello premiul “Columbian Television Award” pentru cel mai bun actor în rol principal: “Mi s-a părut destul de grea transformarea în femeie, pentru că este neplăcut să porţi tocuri, fuste, dresuri şi machiaj. Acum înţeleg de ce sunt femeile mai mereu prost dispuse”, a glumit actorul recunoscând că este foarte mulţumit de rezultatul provocării pe care a trebuit să şi-o asume. ”Cred că am reuşit să depăşesc linia foarte subţire ce separă umorul de ridicol” a adăugat Jorge.

Pentru a interpreta cât mai credibil personajul feminin Eva, Jorge Enrique Abello a făcut nenumărate repetiţii pentru voce, a exersat privirea feminină, dar şi felul în care îşi exprimă emoţiile.

Protagonista telenovelei, Monica Lopera, spune despre Isabella, rolul său din “Pe tocurile Evei”: “A fost o provocare enormă pentru mine, deoarece Isabella este o femeie matură şi foarte complexă, care are şi un copil. Mama mea m-a ajutat foarte mult la secvenţele cu fiul meu din telenovelă pentru că şi ea a devenit mămică de la o vârstă fragedă. Un alt ajutor a venit din partea lui Jorge, un coleg extraordinar, un adevărat profesionist, care mi-a transmis încredere şi linişte. Am devenit foarte buni prieteni.”

“Pe tocurile Evei” readuce în faţa telespectatorilor de ACASĂ actori cunoscuţi şi îndrăgiţi de publicul din România precum Manuela Gonzales (“Singura şi disponibilă”), Carlos Barbosa (“Răzbunarea”), Patrick Delmas (“Ecomoda” , ”Betty cea urâtă”) şi mulţi alţii.

Telenovela “Pe tocurile Evei”, oferită de ACASĂ publicului român, este o poveste de iubire bazată pe inegalitatea sexelor, care va capta atenţia telespectatorilor încă din primele episoade, atât prin comicul de situaţie, cât şi prin secvenţele filmate în locuri exotice din Columbia. Marea premieră are loc pe 22 iulie, iar telenovela va fi difuzată ACASĂ, de luni până vineri, de la ora 22:30.
Sus In jos
http://www.las-princesas-lindas.forumgratuit.ro
♥Iulią Mø®ﻉиitą ®ﻉbﻉlđﻉ♥
~AdMiN~
~AdMiN~
♥Iulią Mø®ﻉиitą ®ﻉbﻉlđﻉ♥

Mi PeRfiL

MesajSubiect: Re: Stiri "Pe tocurile Evei"   Stiri "Pe tocurile Evei" Icon_minitimeJoi Feb 26, 2009 8:59 pm

Jorge Enrique Abello a aflat ce-şi doresc femeile în telenovela “Pe tocurile Evei”, ACASĂ

Jorge Enrique Abello, protagonistul telenovelei “Pe tocurile Evei ”, difuzată de luni până vineri de la ora 22:30, ACASĂ, a simţit pe propria-i piele cum este să fii femeie.

Actorul care a cucerit publicul în super-telenovela “Betty cea urâtă”, interpretează în producţia columbiană de mare succes “Pe tocurile Evei ” rolul unui macho nevoit să trăiască precum o femeie pentru a recuceri iubirea vieţii sale.

Actorul a declarat că acest rol l-a încântat foarte mult încă de când a văzut pentru prima dată scenariul: ”Îmi plac foarte mult provocările, de aceea am acceptat acest rol fără ezitări. Prin intermediul lui pot demonstra publicului că am mai multe faţete ca şi actor şi că îmi iubesc meseria”.

Pregătirea personajului Eva a presupus multă seriozitate din partea lui Jorge Enrique Abello , care a avut parte de mari transformări fizice. Astfel, în fiecare zi, cu două ore şi jumătate înainte de filmari, Jorge Enrique îşi schimba total look-ul. I se aplicau: gene false, nas fals, foarte mult machiaj, perucă, dresuri şi tocuri foarte înalte, pentru a deveni o femeie în adevărutul sens al cuvântului.

Pentru a-şi intra cât mai bine în rol, actorul a trebuit să analizeze îndeaproape şi felul în care se mişcă femeile, la ce visează ele, cum se mişcă, cum se exprimă, ce simt şi ce gândesc.

Însă unul dintre cele mai dificile lucruri pentru Jorge a fost să nu cadă în penibil: ”Mi-am dorit ca atunci când oamenii o să mă vadă la televizor să vadă, de fapt, o femeie în vârstă şi nu un bărbat. Pentru asta a fost nevoie de multe trucuri de machiaj şi chiar de un corset care să îmi modeleze corpul. Cel mai greu mi s-a părut să port acele tocuri, care nu erau deloc uşor de suportat”, a mai declarat actorul.

Rolul din “Pe tocurile Evei” i-a adus lui Jorge Enrique Abello premiul “Columbian Television Award” pentru cel mai bun actor în rol principal, despre care acesta declară: “Recunosc că acesta nu este cel mai difícil personaj pe care l-am interpretat, dar este cu siguranţă cel mai interesant şi mai haios.”
Sus In jos
♥Iulią Mø®ﻉиitą ®ﻉbﻉlđﻉ♥
~AdMiN~
~AdMiN~
♥Iulią Mø®ﻉиitą ®ﻉbﻉlđﻉ♥

Mi PeRfiL

MesajSubiect: Re: Stiri "Pe tocurile Evei"   Stiri "Pe tocurile Evei" Icon_minitimeJoi Feb 26, 2009 9:00 pm

"Pe tocurile Evei", Jorge Enrique Abello şi-a descoperit o altă latură a personalităţii sale

Jorge Enrique Abello este protagonistul telenovelei “Pe tocurile Evei”, difuzată de luni până vineri la ora 22:30, ACASĂ. Aici el dă viaţă lui Juan, unul dintre cele mai haioase personaje din cariera sa, care se transformă în femeie pentru a nu pierde persoana iubită.

Pentru a interpreta personajul feminin Eva, Jorge a avut parte de multe schimbări fizice dar şi de mentalitate: ”Mi-am dat seama că în viaţă sunt momente în care, ca să poţi schimba lucrurile, trebuie să te transformi într-o altă persoană, sau să descoperi o altă latură a personalităţii tale. Pentru asta trebuie să “ieşi” din tine însuţi şi să priveşti lucrurile din afară.”

Deşi interpretarea personajului Eva nu a fost deloc uşoară şi a implicat multă seriozitate din partea lui Jorge, el consideră această experienţă distractivă, atât datorită personajului, cât şi datorită situaţiei: “Lucrurile inedite care se petrec, felul în care reuşesc să păcălesc un întreg birou dându-mă drept femeie este ceva extraordinar”.

Actorul a mai declarat că este foarte încântat de faptul că telespectatorii au îndrăgit atât de mult personajul: “Oamenii mă opresc pe stradă şi îmi spun că sunt foarte surprinşi de dublul meu rol: cel masculin şi cel feminin, şi că personajul Eva i-a amuzat foarte mult.”

Jorge speră ca telenovela “Pe tocurile Evei” să fie primită de către telespectatorii de pretutindeni cu mult umor şi să se bucure în continuare de succes.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Stiri "Pe tocurile Evei"   Stiri "Pe tocurile Evei" Icon_minitime

Sus In jos

Stiri "Pe tocurile Evei"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Stiri Anahi
» Capturas Maite Perroni & Eugenio Siller en el programa "Muévete" (23.05.09)
» Maite en revista"TU"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
~LaS PrInCeSaS LiNdAs~ :: ♫ TeLeNoVeLe ♫ :: ♫ En LoS TaCoNeS De EvA ♫-
Mergi direct la: