| DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS | |
|
+4Maytyta:X ¤•°•Anahi¤•°•Barbie¤•°• ~SiEmPrE UnA PeRrOnItA~ roxana_ccea_perronita 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
roxana_ccea_perronita ~AdMiN 2~
Numarul mesajelor : 1994 Varsta : 35 Localizare* : brasov Reputatie : 0 Puncte : 7802 Data de inscriere : 04/04/2009
Mi PeRfiL Tu NoMbRe: VICTORIA PAZ
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Dum Iun 14, 2009 10:00 pm | |
| Episodul 145:
C; Da W : Mama, de ce l-ai lasat ?? Nu am sa reusesc niciodata s ao cuceresc am un minus. C; Dar ai si un plus W :Care ? C: Te-a iubit, asta daca inca nu te mai iubeste! W : Chiar crezi ca as putea sa….. C; Da Poncho a intrat in camera lui May POncho: May?? May? Unde esti??? M:Poncho!!!!!! May I-a sarit in brate si l-a imbratisat, el a imbratisat-o. I s-a servit pe tava, dar nu putea sa profite o iubea prea mult! P; Ce e papuso? Ce ai patit ? M : M-a violat ! M-a violat! ………May a inceput sa planga si mai tare……….. P: Il omor ! Cine, Will?? M : Da !……aproape in soapta si cu regret……. . Unde pleci?? Poncho!!!!!! P: Asta nu va ramane asa! M: Nu, te rog ! Nu pleca ! P:May, nu pot sa stau asa mai ales dupa ce mi-ai zis ca ti-a facut nenorocitul ala ! M: Te rog ! P : Bine ! Spune-mi tot printesa!… …….Poncho I-a mangaiat fata……May a inchis ochii si si-a adus aminte de acea noapte teribila cand Will a violat-o….apoi s-a indepartat brusc de Poncho… M: Nu ma atinge ! P; Dar de ce ?? Nu-ti fac nimic ! Ai incredere in mine !………Poncho s-a apropiat putin de ea……..la care Maysi-a prins genunchii in brate….. M: Nu! Te rog! Lasa-ma ! Te rog ! Nu-mi face nimic ! P ; Dar nu-ti fac ! M: Pleaca! Nu te apropia de mine! Intelege ca nu pot ! Iarta-ma! Pleaca! Te rog ! P; Bine !……..o lacrima a cazut din ochii lui vazand cum reactiona si cum plangea May……. C : Gata ? | |
|
| |
~SiEmPrE UnA PeRrOnItA~ ~AdMiN~
Numarul mesajelor : 3507 Varsta : 28 Reputatie : 1 Puncte : 7792 Data de inscriere : 19/02/2009
Mi PeRfiL Tu NoMbRe: ~Lupita Fernandez~
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Dum Iun 14, 2009 10:05 pm | |
| | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1994 Varsta : 35 Localizare* : brasov Reputatie : 0 Puncte : 7802 Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Lun Iun 15, 2009 1:23 pm | |
| Episodul 146: P ; A distrus-o complet ! Nenorocitul!! Poncho s-a dus la Will si l-a luat la bataie! P; De ce ai??? Te crezi mare barbat ?? Hai si da in mine, cu cineva de masura ta ! Nenorocitule ! Nimicule ! Cum ai putut ?? O sa innebuneasca ! La fiecare cuvant il lovea pe Will care nu se apara, stia ca o merita asa ca s-a lasat batut pana cand a ajuns intr-un colt ….. P; O sa innebuneasca ! Idiotule!……Poncho il lovea chiar si cu picioarele. Will era intr-un colt al casei jos si primea fiecare loovitura fara sa riposteze C; POncho, gata ! E de ajuns!……Cecilia privea cu lacrimi in ochi, totusi era fiul ei si chiar daca ,merita nu il putea vedea asa la pamant plin de sange……. P : Doar pentru dumneavoastra, insa ceea ce i-a facut lui May, pentru ceea ce i-a facut merita sa moara ! ………a mai vrut sa-l mai loveasca, dar si-a retras pumnul apoi s-a prins de par……… C : Stiu ca merita, dar totusi… P: Daca nu-si mai revine??Printesa mea poate innebuni!Trebuie sa facem ceva ! E clar ca cu barbati nu poate vorbi, dar nu stiu, poate cu dumneavoastra da C ; O sa fac tot ce imi sta in putinta ! Mai ramane valabila intelegerea ? P ; Da, dar mi-e frica ca pana la urma nu o sa se poata apropia nimeni de ea ! Totusi o sa incerc ! E traumatizata ! Nu pot sa cred !! C: Daca nu o s aputem face nimic o s-o duc la psiholog ! W: Nu ar accepta asta! P; Tu sa taci caci din vina ta e asa ! W : Stiu si incerc sa-mi indrept greseala ! Ar trebui sa iei mama niste cursuri de psihologie de pe internet sa vezi cum se procedeaza si sa vorbesti cu ea ! P; Incredibil ! Are sie el odata dreptate ! Sper s reusiti sa faceti ceva! O sa vin sa o vizitez constant ! La revedere ! Si tu-uitandu-se la Will- daca ii mai faci ceva, eu cu mana mea te omor ! | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Lun Iun 15, 2009 7:39 pm | |
| Episodul 147: Poncho a iesit pe usa afara, cecilia s-a indreptat catre Will care s-a ridicat de jos si s-a rezmat cu spatele de perete C: Esti bine ? W : Nu ! Probabil se simte foarte rau incat a reactionat asa Poncho ! C: Probabil ! Merg imediat la ea, dar mai intai sa te ajut pe tine ! W: Nu e nevoie, ma descurc si singur ! May are nevoie de tine. Cecilia a urcat scarile si a intrat in camera lui May, aceasta statea intr-un colt al camerei si plangea. A vazut-o pe Cecilia si si-a indreptat privirea in alta parte incercand sa disimuleze. C : Stiu ca te simti rau si ca nu mai poti fi aproape nici de prietenul tau cel mai bun, atunci lasa-ma pe mine sa fiu prietena ta ! Vrei ? M: Sunt traumatizata ! C: E normal! M : Imi este frica ! C: De ce ? M : Ca in orice moment Will sau altcineva imi poate face din nou acelasi lucru. C : Will nu il va repeta niciodata ! M: Nu aveti de unde sa stiti ! Nici eu nu l-as fi crezut in stare si…. C : Gata ! Nu mai plange ! Trebuie sa iti recapeti increderea in tine ! M: De ce, Cecilia? Mai bine ma ucidea, ma arunca, de ce asta ? C : Gata ! M : Ajuta-ma ! Vreau sa trec peste asta ! C ; Te voi ajuta ! M: Nu pot sa-l vad, imi e frica! C; Trebuie sa-ti invingi frica! M: Crezi ca am sa pot? C: Da! Asa ca sterge aceste lacrimie care iti umplu ochisorii frumosi, iti iei ceva haine mai groase cum ar fi ceva pantaloni, jeans ce vrei tu, te machiezi, iti prinzi parul si mergem sa mancam! Si nu poti refuza ! M : Bine ! Cecilia se indrepta spre usa sa plece M:Cecilia?? C: Da M: Multumesc! | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Lun Iun 15, 2009 8:12 pm | |
| Episodul 148: Cecilia a zambit (in gand) esti ca o fiica pentru mine si sotia perfecta pentru fiul meu, sper sa va impacati. O sa va impacati. De asta am eu grija ! May s-a machiat si s-a imbracat apoi se tot gandea daca sa coboare la msa pana ce a azuit-o pe Cecilia care o striga … In bucatarie : M : Buna ! C: Buna! Ia loc! ( May s-a asezat pe un scaun care era exact in fata scaunului pe care statea Will) M: Te ajut, Cecilia??? (cu privirea in alta parte) C: Nu e nevoie M:(care l-a vazut pe Will) Wi..…..(a tras aer in piept) Will? W: Da, May…. M: Ce-ai patit? W: Nimic M: Dar esti plin de vanata…. W : Nu conteaza M: Dar trebuie sa…. W: Nu e nimic Auzind aceasta discutie cecilia a zambit. Era clar ca mai era ceva intre ei fiindca daca nu era lui May nu-i pasa nicdecum de ranile lui. M: Cecilia ? C : Da… M: Imediat e Craciunul! C; Peste 3 zile mai exact e ajunul….. M: Ce pregatim ? C : Pai multe M : Te ajut. Eu vreau sa fac prajiturile si tot, vreau sa fac tot | |
|
| |
WeRa LoQa ~LeVeL 2~
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 29 Localizare* : !!!DeSde HaDaS WoRlD!!! Reputatie : 0 Puncte : 5920 Data de inscriere : 19/03/2009
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Lun Iun 15, 2009 8:33 pm | |
| SoPerbbbb :xx
Sin Palabras =p~ | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Lun Iun 15, 2009 8:34 pm | |
| - WeRa LoQa a scris:
- SoPerbbbb :xx
Sin Palabras =p~ ms moolt.... | |
|
| |
¤•°•Anahi¤•°•Barbie¤•°• ~MoDeRaToR~
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 29 Localizare* : :XxX:..El Mundo De Los Suenos..:XxX: Reputatie : 0 Puncte : 6318 Data de inscriere : 29/03/2009
Mi PeRfiL Tu NoMbRe: BarBie Lo0veS Yo0u..:x!
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mar Iun 16, 2009 8:14 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mar Iun 16, 2009 1:16 pm | |
| - ¤•°•Anahi¤•°•Barbie¤•°• a scris:
- Waw:x
Mirifik povestea:X ms ms...ma bucur ca iti place../. | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mar Iun 16, 2009 1:28 pm | |
| Episodul 149: M : Te ajut. Eu vreau sa fac prajiturile si tot, vreau sa fac tot C: Cu ajutorul meu bineinteles M : Da, dar ar trebui sa ne grabim sa facem cumparaturile pentru ca ni se termina timpul C : Si bradul, instalatiile W : Offf mama, de ca ma privesti asa insistent ! C: Te rog ! W : Bine, ma ocup eu de tot ! M : Anul trecut nu am tinut Craciunul W: De ce?? (liniste) C : Pentru ca credeam ca ai… W : Murit ? C ; Da M : La ce va ganditi, Cecilia ? C ; Trebuie sa merg acasa M: Ma lasati cu toate aici ? C; Imi pare rau dar am multe da facut, vin unchii lui Will din Canada si…. M: Dar ai zis ca ma…..aju…. C; Asta fac ! Am plecat ! Bye ! M: Si hainele ?? C: Nu am nevoie !! M: La revedere! W: Pa! Cei doi au ramas singuri acasa. Cecilia era o mini carte cu idei. Trebuiau sa-si vorbeasca doar aveau multe de facut. Important e ca unul dintr-e ei sa faca primul pas ! May era in camera ei in pat, cineva bate la usa….. | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mar Iun 16, 2009 6:25 pm | |
| Episodul 150: May era in camera ei in pat, cineva bate la usa….. M: Da! W: Pot sa intru? M: Nu! Adika da W: Daca nu vrei nu e nimic M: Nu, poti sa intri W: Sigur? M: Da Will a intrat in camera, May s-a ridicat din pat si s-a asezat pe un scaun la fel ca el….. M: Ce voiai sa-mi spui? W: Pai cu ce sa te ajut ? Avem multe de facut ! M : Vrei sa ma ajuti ? W : Da, asta daca vrei tu ! M : Pai mi-ar prinde bine o mana de ajutor W : Atunci cand si cu ce incepem ? M: Incepem acum cu instalatiile, bradul si tot W : Mergem la ….. M : Shopping W : Bine, fie ! Ma duc sa ma schimb si sa pregatesc masina! M: Bine ! Vin jos in 15 minute ! Cei doi au plecat la un hipermarket. Will impingea caruciorul, May un alt carucior…. W: Mai avem de cumparat multe?? M: Pai fi atent ! W: Zi M: Avem, brad artificial, spray odorizant, globuri, beteala, ingerasi, steluta W: Bomboane, instalatie pentru brad, clopotei, mosuleti de zapada, instalatie pentru casa pentru exterior, coronita, reni, stelute in ferestre, plasa pentru ferestre, instalatie pentru pomii de afara M : Will ? Nu am luat mancare ! W: Ce???? Eu cum mai duc atatea carucioare? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 3507 Varsta : 28 Reputatie : 1 Puncte : 7792 Data de inscriere : 19/02/2009
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mar Iun 16, 2009 6:43 pm | |
| Ce fainn:X De knd am lipsit:X ai pus episo0ade multe:X Schimbarii:X Plss Next:X E splendidaa:X | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mar Iun 16, 2009 6:48 pm | |
| Episodul 151: M : Iesi, le duci la masina si intri din nou ! W: Bine ! M : iesi singur intre timp eu cumpar din lista cu mancare ! W : La ce raion ne intalnim ? M : La cel de lactate si sa ai tot ce scrie pe lista asta in carucior ? W: Alt carucior? M: Da, nu vezi ca asta e aproape plin? W : Bine Will se uita in carucior sa vada daca are toate lucururile de pe lista W: Deci: lapte, oua, bomboane….. M: Ai cumparat tot ?? W: Unde esti ?? M : Aici ! W : Dar ce ai cumparat atatea ? M: Cadouri si mancare W : Offfff am uitat de cadouri ! M : Treaba ta ! W : Vrei sa te ajut cu caruciorul ? M: Nu W : (zambea) Hai lasa ca stiu ca ti-e greu ! M: Daca insisti W; Da, sigur: daca insist…. Du tu caruciorul meu, e mai usor! Acasa Will era pe acoperis punea instalatia…. M:Will !!!!! W: Da ! M: Vezi ca eu impodobesc bradul fara tine! W : Ai terminat de pus stelutele si toate ?? M: Da, doar nu sunt asa lenesa ca tine ! | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mar Iun 16, 2009 6:49 pm | |
| - ~SiEmPrE UnA PeRrOnItA~ a scris:
- Ce fainn:X
De knd am lipsit:X ai pus episo0ade multe:X Schimbarii:X Plss Next:X E splendidaa:X ms ms....eu acum trebuie sa ies...sa imi invat...poop.... | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mar Iun 16, 2009 6:51 pm | |
| Nextt:X La ei e Craciun la no0i e varaa:X | |
|
| |
♥Iulią Mø®ﻉиitą ®ﻉbﻉlđﻉ♥ ~AdMiN~
Numarul mesajelor : 2038 Varsta : 28 Reputatie : 0 Puncte : 6420 Data de inscriere : 19/02/2009
Mi PeRfiL Tu NoMbRe: Mia Colucci
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mar Iun 16, 2009 9:23 pm | |
| Next E fff interesanta :X:X:X | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mier Iun 17, 2009 12:49 pm | |
| Episodul 152: W: Eu nu pot sa pun astea! M: Cum nu poti ? Ai putut la jumatate si gata? W: pui te rog macar in pomi tu ? M : Bine. Si bradul ?? W : Maine May ! Ajunul e abia poimaine ! M: Dar mancarea ?? W: Maine! M: Nu o sa reusesc ! W : Te ajut daca vrei numai pune si tu aici ! M: Bine Cei doi au lucrat toata noaptea cam pana la ora 12 si ceva apoi s-au dus afara din curte sa vada cum au iesit toate… M : Superb ! W: Trebuia sa iasa superb la cat m-am chinuit ! M: Ne-am chinuit ! W : Da ! Ai sa poti sa ma ierti vreodata ? M: Nu stiu…… W: Am fost orbit de furie, nici nu sti ca rau imi pare! Jur ca asa ceva nu se va mai intampla ! Daca as putea face ceva ….. M: A fost oribil ( a inceput sa planga), m-a durut, ai dat in mine si….. W: Iarta-ma !!!!!!!!!! Te rog !! Iarta-ma !! M : Nu stiu eu…… W : Imi promiti ca ai sa-ncerci ? M: Da, promit ! W: Nu mai plange! Nu din cauza mea ! M: Gata, nu mai plang!! W ; Vrei sa facem bradul ? M: Acum ?? W : Da ! Apoi dormim si facem papa! M : Bine, hai ! W: mai repede sa nu racesti! | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mier Iun 17, 2009 4:18 pm | |
| Episodul 153: Amandoi au facut bradul si curatenie generala in casa, apoi fiecare s-a dus sa se culce, dar nici macar unul din ei nu dormea. May care era in camera ei si-a amintit clipele de groaza de atunci cand a…nici nu s-a putut gandi pentru ca o durea. Se gandea ce a patit Will la fata si se gandea la Poncho. Doar ea stia ce durere mare ascunde in sufletul ei si cata durere poate sa ascunda un zambet fals. Pe de alta parte, Will era fericit ca macar a iesit din camera, ca a vorbit cu el, dar stia ca nu mai simte pentru el acelasi lucru. Poate nu mai simte iubire, el asta crede si poate ea la fel, dar pana la urma cine poate sti ce vrea inima ?? Nimeni. Cand s-a trezit, May a plecat in camera la Will… M: Haide lenesule sa facem papa! W:Nu ! M: Ai promis ! W: Inca cinci minute ! M: Hai mah!! Nu ma pune sa trag te tine! W: Trage ! M: Pot sa stiu ce e cu zambetul ala de pe fata ? W: Iti sta bine in boxeri ! M: Ce?? Ahhhhhh! Am uitat sa-mi iau pe mine ! Am plecat ! cand ies din camera sa fi gata! May a plecat in graba la ea in camera. Avea doar o camasa peste lengeria intima! W: Nu o sa se schimbe niciodata! Rusinoasa asta ! Chiar nu o inteleg ! Stiu cum arata ! O cunosc mai bine ca pe palma mea si ea fuge. Ce dulce e !! Amandoi au pregatit mancarea. Will taia legumele, curata cartofii si aducea ingredientele, iar May le pregatea. Intr-un final toate au fost pregatite ! M: Gata ! Nu mai pot ! Sunt franta ! W : Si eu ! M: Merg sa ma culc ! Maine e o zi importanta ! W : Stai putin ! M: Ce e?? W: Stiu ce lengerie intima ai ! M: mare scofala, ce sa zic ?? W: Vreau sa vorbesc cu tine ! Serios acum ! M: Dupa ce fac dus, bine ?? W : Bine | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mier Iun 17, 2009 6:37 pm | |
| Episodul 154: Dupa ce amandoi au facut dus, Will care a terminat primul a venit in sufragerie si a asteptat-o pe May… M : Zi ! Ce vroiai sa-mi spui ? W : Uite ! Atunci cand ai sa ma ierti si ai vrea ca totul sa fie ca inainte M: Nu as vrea sa fie ca inainte ! W: Daca ma ierti si accepti sa fim din nou in cuplu, da-mi un semn ceva ! M: Ce semn ? W: Lasa usa camerei tale deschisa si atunci voi sti si voi intra la tine M: bine, dar nu-ti garantez ca……. W : Atunci doar ! Ma duc sa dorm! Imi este foarte somn ! M : Noapte buna ! W: Nu mai dorm bine de cand nu mai dormi cu mine ! M: Atunci bye ! W: Sa dormi bine de tot ! M: Multumesc ! Toata noaptea fiecare s-a gandit la celalalt, doar May se gandea si la Poncho…. M: Poncho, oare ce am cu tine ?? De ce nu mi te pot scoate din minte? Will statea in camera lui strangand in brate perna W: May, cat imi lipsesti! Oare ce faci acum? Dupa 5 minute W : Nu mai rezist ! Ma duc la ea ! Nu mai pot ! Ajuns in fata usii are o retinere in a deschide-o ! W: Sa o deschid? Dupa un minut W: Sa ma duc? Dupa un minut W : Oare cum va reactiona ?? | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mier Iun 17, 2009 7:29 pm | |
| Episodul 155:
Will deschide usa cand……… W : Nu, ma bine nu ! Nu a lasat usa deschisa ! Mai bine nu merg nicaieri !
Mai tarziu cand acestia erau in sufragerie cineva bate la usa, May deschide C : Buna, May ! M : Buna ! Ce surpriza! Nu mai vin unchii lui Will?? C : (mergeind inspre Will in timp ce ii tragea cu ochiul) Nu, au zis ca e prea mult de calatorit ! W : Imediat trebuie sa vina copiii sa colinde ! M : Ce emotionant ! C: Da, chiar ! Abia astept ! Unde pot sa pun astea??? M: Sub brad! C: Ce frumos v-au iesit decoratiunile si toate! Mai ales bradul , e superb ! W : Le-am facut impreuna, inclusiv mancarea ! C; Serios ?? (uitandu-se cand la unul cand la altu,foarte satisfacator…) M: Da
Cineva suna la usa
M : Asteptati pe cineva ? C; Eu, nu W: Cu atat mai putin eu…. M: Ma duc sa vad cine e !
May deschide usa
M : Poncho ! P: Craciun fericit ! ----------------------- Cei doi se imbratiseaza lucru care il deranjeaza enorm pe Will, dar nu a reactionat pentru ca cecilia I-a adus aminte de intelegerea pe care cei doi au facut-o…. ------------------------ P: Uite, cadoul meu pentru tine~ M: Offfff ! Multumesc ! Eu nu ti-am luat nimic! P: Nu conteaza! Cel mai frumos cadou pentru mine e imbratisarea ta ! M: Esti dragut ! P: Dar deschide- l ! ------------------------ W: (il ingana) Cel mai frumos cadou pentru mine e imbratisarea ta ! C: Will !?? W: Si ce vrei sa sar in sus de bucurie ? ------------------ | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mier Iun 17, 2009 8:34 pm | |
| Episodul 156:
------------------
May a deschis cadoul, era un lantisor
M : Multumesc, e superb ! P: Vrei sa ti-l pun? M: Da P : Dar i-al pe ala jos ! M: Nu. Il pui si pe al tau si gata! P ; De ce ?? M: Nu-l lua si gata ! P : Bine ------------- C ; De ce razi, Will ? W: Lantisorul ala i l-am dat eu si mi-a promis ca nu si-l da jos ! C : E clar ! W: E clar, ce ?? C: Inca mai tine la tine !
Poncho a plecat. Pe la ora 16 telefonul suna. May raspunde !
M: Da ?? …. : Craciun fericit May a inceput sa planga de fericire
M: Craciun fericit si voua ! W: Cine e ?? M: Uite ! D: Craciun fericit, Will! Ma: Craciun fericit tuturor! Ca: Craciun fericit! C; Craciun fericit scumpilor! M: Ne-ar fi placut sa fiti alaturi de noi! Ma: Mama cu tata ne-au promis ca mergem sa va vizitam la vara! M : Ne pare bine ca sunteti fericiti ! Si sa veniti! W : va asteptam !
Dupa ce si-au luat ramas bun, copiii au inchis ! Apoi au auzit glasul colindatorilor la usa ! May impreuna cu Will au iesit in prag sa-i intampine si sa le asculte colinda. Stateau imbratisati si nici nu isi dadeau seama ! Cecilia i-a privit si a plans de fericire. | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mier Iun 17, 2009 8:47 pm | |
| Episodul 157: Mai tarziu, dupa ce au mancat, Cecilia a venit sa le dea cadourile. C : May, pentru tine ! M: Multumesc. Uite asta e pentru tine ! C: Multumesc ! C : Will, pentru tine ! W : multumesc mama ! Uite, acesta este pentru tine ! S-au imbratisat Cecilia cu will si Cecilia cu May…. M : Eu…. C : Da.. ?? M : Uite, Will ! Cadoul meu ! W: Pentru mine ??(ciudat…lui Poncho nu ia luat nimic..) M: Da, adika daca vrei si nu te….. W: Multumesc ! Will a imbratisat-o ! Pentru o clipa, May si-a adus aminte de acea noapte dar apoi l-a imbratisat si ea. Cand s-au indepartat, Will a tras-o usor pe May de mana, aceasta se intoarce W : Asta,adika acestea sunt cadourile mele pentru tine ! M: Mi-ai luat ceva ?? W; normal ca da ! M: Multumesc ! W : dar de ce plangi ?? ( i-a sters o lacrima care se prelingea pe obrazul ei fin) M: De emotie! Multumesc! W: Doar multumesc ?? May a zambit ca mai apoi sa-I sara in brate ca sa-l imbratiseze! Asa au stat mai mult de 15 minute pana cand Cecilia I-a invitat la masa……… | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Mier Iun 17, 2009 10:53 pm | |
| Pfff Bebitaa:X Eo0` plek la tsSaraaa:X Sper sa nu termini Wn pana vin eo0`:D:X Peste 3 luniii:X App ai muncit fff mult:X Ai po0stat enromm de multtt:X tssim cont:X J inainte sa plek.. Bucura`te .. ejti Admin 2:X | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Joi Iun 18, 2009 11:15 am | |
| - ~SiEmPrE UnA PeRrOnItA~ a scris:
- Pfff Bebitaa:X
Eo0` plek la tsSaraaa:X Sper sa nu termini Wn pana vin eo0`:D:X Peste 3 luniii:X App ai muncit fff mult:X Ai po0stat enromm de multtt:X tssim cont:X J inainte sa plek.. Bucura`te .. ejti Admin 2:X ms bbita...esti o scumpa....mom nu voi mai fi asa activa pt ca dau bacu si trebuie sa invat...deci voi mai posta asa de mult peste 2 sapt....cand iau cu adev vacanta....o sa ne fie dor de tine.... | |
|
| |
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS Joi Iun 18, 2009 6:24 pm | |
| Episodul 158:
W: Mergem mai tarziu, acum vreau sa deschid cadoul ! M : Si eu ! ---------- May a deschis cadourile, cand in sfarsit a ajuns la cele a lui Will le-a deschis cu maree emotie. In primul se afla o brosa in forma de inger fara aripi, din aur. Era atat de frumoasa ! Apoi May l–a privit pe Will. W : Credeam ca o sa-ti placa! Ziceai cateodata ca nu toti ingeri au aripi… M: Nu imi place! W: Macar sper sa-ti placa celalalt! M: Nu imi place, o ador! E minunata Will!! Multumesc mult! ------------------ Fata lui Will se lumina. Era fericita, pentru el. ----------------- W : Deschide-l si pe celalalt ! M : Se misca ! Ce e ?? W : Nu stiu ! Uita-te si vezi ! ------------- May a deschis cadoul, era un catel mic …
M : Aiiiiiiii, pobresito ! A fost iinchis in cutiuta ! W; iti place?? M: Da! E minunat!! O sa-l cheme Willie sau Willo de la tine. C : Ne gandim pe urma ! W ; e fetita . M: Betty, o s-o chme Betty! ------------------ Will si-a deschis si el cadoul, in timp ce Cecilia ii privea fericita. --------- | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS | |
| |
|
| |
| DE LA URA LA DRAGOSTE NU E DECAT UN PAS | |
|